"Scheten" met oranje vocht

 • #1

  Hallo.

   

  Eens in de zoveel tijd heb ik last van een heel raar iets. De eerste keer dat ik het had wilde ik de volgende dag de huisarts bellen maar toen was het alweer weg. Ik ga steeds niet naar de huisarts omdat ik bang ben dat het dan weer over is... Ik heb het nu zo'n 6 keer gehad, en het gebeurd ongeveer elke 2 maanden. Soms 2 dagen, soms 1 week. Het begint met winderigheid, vaak een paar uur van tevoren. Eerst komt er niks uit, maar na een paar uur als ik een scheet laat, komt er wat mee. En ik dit gebeurd elke keer..

  Ik moet het telkens afvegen en een keer was het zelfs zo erg dat het door mijn broek heen was gekomen. Ik kan het ook niet tegenhouden, want het komt er gewoon uit.

   

  Het is een soort van "vet", fel oranje gekleurd. Het gekke is dat mijn ontlasting normaal is, dus het lijkt mij geen vet diarree. Het komt ook niet mee met mijn ontlasting. Echt alleen als ik scheten laat.

   

  Wie weet misschien wat dit zou kunnen zijn? Ben bang om naar de huisarts te gaan, straks is het weg en kunnen ze ook niets vinden.

   

   

  Reactie
Reageer op: "Scheten" met oranje vocht
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief