Opgeblazen buik en misselijk zonder reden

  • #1

    Ik heb sinds een dag of 5 een opgeblazen buik en daarnaast periodes van misselijkheid. Ik heb geen idee hoe dit is ontstaan. Voor zover ik weet heb ik niks verkeerds gegeten.
    Alhoewel ik wel gewoon naar de wc kan, heb ik het gevoel dat mijn darmen niet alles goed verteren om het maar zo te zeggen Daarnaast heb ik gewoon trek en kan ik normaal eten, het ding is dat ik daarna misselijk word omdat mijn maag denk ik nog vol zit maar ik daarbovenop dus wel eet. Het lijkt mij niet dat ik zwanger ben want ik heb de pil goed geslikt en ben 'ongesteld' geworden. Het ligt dus volgens mij echt aan mijn maag, darmen iets in die richting.
    Ik vroeg me af hoe ik dit kan verhelpen. Als het met een paar dagen niet over gaat ben ik van plan de huisarts te bellen, maar het lijkt me niet echt een ernstige reden om de huisarts in deze crisistijden daarmee te belasten. (zowel hoor ik het graag)
    Hopelijk kan iemand mij hier verder mee helpen

    Reageer
    #2

    Ik zou toch even met de klachten naar de huisarts gaan als je last van blijft houden de komende dagen

    Reageer
Reageer op: Opgeblazen buik en misselijk zonder reden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief