buikpijn

 • #1

  Ik heb al maanden lang last van dagelijks hevige buikpijn. Ook heb ik last van harde ontlasting wat niet over gaat na maandenlang vezelrijk dieet, veel water en het gebruik van macrogol. Ik heb nu eindelijk een doorverwijzing gekregen naar de MDL-arts, dit duurt echter nog enkele weken. Ik heb sinds enkele weken ook een stuk opgezette darm (links onder de ribben) wat uitpuilt in mn buik. Het voelt als een keiharde massa.

  Ondanks de harde ontlasting komt de ontlasting nog wel dagelijks, zou de keiharde massa toch door vastzittende ontlasting komen? de massa wordt niet minder groot na ontlasting. Het blijft constant hetzelfde.

  Ook heb ik enkele dagen per week een temperatuur van rond de 37.5-38.5 graden, kan dit ook te wijten zijn aan stress of vermoeidheid? ik slaap al maanden enkele uren per nacht door de pijn. Ik heb ook dagelijks regelmatig het gevoel dat ik flauw ga vallen hierdoor. mn bloedwaardes zijn meerdere keren getest en hier is verder niks mis mee.

  Sinds kort heb ik ook last van een droog orgasme en een nare doffe pijn in het scrotum & anus/prostaat wat urenlang aanhoud en dan vervolgens tijdelijk verdwijnt.

  Ik ben 21 jaar, dus darmkanker lijkt me sterk. toch speelt dit in mn achterhoofd.

  Ik weet dat ik nog maar enkele weken hoef vol te houden voor nader onderzoek maar ik wordt er compleet moedeloos van..

  Reactie
  #2

  Heel moeilijk om er zo iets over te zeggen. Maar het kan zeker toch een verstopping zijn. Lichaamstemperatuur kan verhogen doormoijn, stress en vermoeidheid

  Reactie
Reageer op: buikpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief