Bloed in ontlasting tiener

 • #1

  Hey,

  Ik ben 15 jaar en ik heb ongeveer 5 maanden lang laxeerpillen gebruikt. Nu lukt het mij niet meer goed om te poepen. Ik heb een beetje een verstopping. Nu heb ik 2x achter elkaar gepoept maar er zit bloed bij mijn ontlasting. Ik ben erg bang dat het kanker is. Is dit mogelijk op mijn leeftijd ? Of is het misschien een scheurtje of zoiets. Ik heb zoveel stress en weet niet wat ik kan doen heeft er iemand advies. Ik durf het niet aan mijn ouders te vertellen. Ik wil ook liever niet naar de huisarts.

  Reactie
  #2

  Ik ben vergeten te melden dat ik geen buikpijn heb na het poepen of in het algemeen

  Reactie
  #3

  Hallo Sienna,

  Ten eerste is het niet goed om er zoveel erover te stressen, dit kan andere klachten veroorzaken.

  Ten tweede komt bloed aan de buitenkant van de ontlasting meestal door een aambei of scheur bij de aars.

  Ik adviseer je wel om naar de huisarts te gaan, hoe ongemakkelijk dit kan zijn, Ik weet niet welke klachten je nogmeer hebt, maar als er toch iets aan de hand is is het beter om er zo vroeg mogelijk achter te komen.

  Reactie
  #4

  Als je 5 maanden lamg laxeerpillen gebruikt is het niet raar dat je problemen gaat krijgen. Ik raad je aan om toch naar de huisarts te gaan en te stoppen met de laxeerpillen. Waarom heb je trouwens zo lang laxeerpillen gebruikt? Hoe groot ben je en wat weeg je?

  Reactie
  #5

  ik ben 173 en ik weeg 53 kilo. Ik gebruik de laxeerpillen om te kunnen poepen aangezien dat mij echt niet lukt als ik geen laxeerpillen gebruik wel ben ik hierdoor 5 kilo afgevallen maar dat ging onbewust. Ik heb een taille omtrek van 58 cm

  Reactie
  #6

  Dan is het toch goed om naar de huisarts te gaan

  Reactie
Reageer op: Bloed in ontlasting tiener
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief