Aambeien

  • #1

    Ik heb voor de eerste keer anale seks gehad. Zonet had ik buikpijn en vervolgens ging ik naar de wc. Ik probeerde te persen maar er kwam geen stoelgang. Ik voelde wel iets anders. Met een stukje wc papier veegde ik over mijn anus om te kijken of er stoelgang zou aanhangen. Dit was niet zo. In plaats daarvan voelde ik (dacht ik) iets “vlezig”. Is dit een aambei? Kan anale seks hiervan de oorzaak zijn? Ik durf mijn behoefte niet meer doen omdat ik bang ben dat deze aambei verder zal uitzakken tot buiten mijn anus. Ik ben 18 jaar.

    Reageer
    #2

    Het zou een aambei kunnen zijn. Kijk er eens naar met een spiegel of maak een foto

    Reageer
    #3

    Bij deze de nogal onsmakelijke foto, mijn excuses alvast. Deze foto nam ik toen ik een wat druk zette. Wanneer ik dus pers zie je het duidelijk, wanneer ik stop zie je het niet meer en zit het terug binnenin. Het doet geen pijn, maar ik ben bang dat door het persen het verder naar beneden zal zakken.

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    Het kan een aambei zijn. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Aambeien


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief