optisch onbekende aandoening dunne darm kuiltje bruine puntjes?

  • #1

    Beste,

    Ik loop al sinds februari met buik klachten. Had een avondje gedronken en sinds dien alleen maar klachten. Het is alsof een schakelijk in mijn lichaam omgezet is. Sochtends misselijk wakker worden, koud en beven, en gevoel van totale zwakte waren de eerste 3 weken. Daarna werden de klachten milder. Het sochtends misselijk worden bleef aan tot en met mei. 3 maanden lang dus. wel nog steeds rot gevoel in de buik, veel gerommel in buik en zeer afwisselende ontlasting. De huisartsen blijven het maar opstress gooien. Tuurlijk heb ik stress door deze klachten, en had daarvoor ook al stress tot zekere hoogte. maar deze extreme klachten kunnen niet van stress komen naar mijn belevenis wereld. inmiddels bij MDL allemaal onderzoeken gehad.

    Het enigste wat ze vonden was een verhoogde  onstekingswaarde in de ontlasting. na een scopie in de dunne darm een kuiltje gevonden met wat bruine/donkere puntjes erom heen. Ze weten niet wat het is. Weet hier iemand wat het kan zijn?

    Naast deze klachten heb ik ook nog andere klachten die kunnen duiden op vitamine B12 tekort.

    Reageer
Reageer op: optisch onbekende aandoening dunne darm kuiltje bruine puntjes?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief