constant misselijk

  • #1

    Ik heb al sinds 5 maanden last van misselijkheid. Het begon 2-3 keer in de week en dan kort en niet heftig, maar langzamerhand werd ik steeds vaker misselijk. Nu ben ik 24/7 misselijk, maar dan soort van op de achtergrond maar wel aanwezig en heb ik 5-6 keer per dag een soort misselijkheidsaanval waarbij de misselijkheid zo heftig is dat ik niks anders kan doen dan zitten of liggen en wachten tot het over gaat (nooit braken, wel vaak braakneigingen en kots (soms sure maaginhoud) dat in in mijn mond stroomt maar dat ik dan weer doorslik). Ondertussen heb ik zelf al veel geprobeerd: glutenvrij, lactosevrij, suikervrij. Ben ook al tijdje terug naar de huisarts gegaan en die dacht in eerste instantie dat het reflux was, maar de omeprazol deed niets dus toen toch maar bloed geprikt. Hier kwam uit dat ik een ijzertekort had en dat dit misschien de misselijkheid zou kunnen veroorzaken, maar na een maand ijzerpillen was er nog geen verandering dus toen heeft mijn huisarts mij uiteindelijk toch maar doorgestuurd naar de MDL-arts waar ik volgende week terecht kan. Ook de domperidon (tegen misselijkheid) werkt niet.

    Ik ben een 18 jarige vrouw. Doe geen drugs of alcohol. Eet gezond. Beweeg voldoende. Ben niet afgevallen hoewel ik wel minder trek heb door de misselijkheid. Ben 1.65 meter lang en weeg 50,3 kg.

    Is er iemand die weet wat dit zou kunnen zijn of iemand die hetzelfde heeft?

     

    Reageer
Reageer op: constant misselijk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief