maagzweer?

  • #1

    Ik ben in twijfel om wederom de huisarts( in dit geval spoedarts te bellen)

    Ik heb al een paar weken last van mn maag, in de eerste instantie begon het meer rechts en langzaam werd dat erger en nu is het ook links (met rechts bedoel ik richting twaalfvingerige darm). Ik heb geen koorts, wel rillingen, mn eetlust is weg met veel misselijkheid, af en toe pijnsteken of 'aanvallen', een doffe pijn is altijd aanwezig. Mijn buik is ook erg opgeblazen en hard.

    Eten of niet eten maakt niet uit,dat probeer ik om te voorkomen dat ik nóg meer afval-nu al 5kg verder. Ik denk mede dankzij het afvallen dat ik nu ook vaak het idee heb dat ik flauw ga vallen en over algemeen is mn focus slecht. Mijn huisarts doet er verder niet zoveel aan behalve een diclofenac voorschrijven wat eigenlijk slecht is voor je maag geloof ik.

    Maar goed sinds gisteren is de pijn veel erger geworden en voel ik een soort tinteling op de pijnplek, het voelt een beetje alsof je je hand onder de koude douche gooit maar dan van binnen. Het brand wel maar het voelt koud.

    Ik weet nu even niet meer wat ik moet doen, heeft iemand enig idee wat het kan zijn en of het aanstelleritus is als ik de spoedarts bel?

    Reageer
Reageer op: maagzweer?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief