Diarree geen koorts

 • #1

  Ik zat net rustig buiten en ineens kreeg ik buikkrampen. Er kwam veel ontlasting en het werd erg dun. Geen water, maar vettig dun. Het droop er uit. Ben (vooralsnog) niet misselijk en heb (vooralsnog) geen koorts. Ben wel moe en heb het een beetje koud, maar da's alles. Vanmorgen havermout gegeten, ik probeer altijd beetje op mijn voeding te letten. Vanmiddag een Flammk├╝chen. Waar kan dit van zijn? Ik heb al wel een tijdje zorgen.. Maar kan dat nu opeens er op deze manier uitkomen?

  Reactie
  #2

  Misschien was de Flammkuchen net iets te vet of niet helemaal gaar

  Reactie
  #3

  Mn ontlasting was vandaag minder dun, het was wel vast maar nog een beetje brijig. Vanmorgen weer havermout gegeten. Vanmiddag geen lunch gehad dus heb net 2 broodjes met gebakken ei gegeten. Tijdens het eten kreeg ik een beetje een misselijk gevoel, had ik vanmorgen ook tijdens het eten. Ga de laatste tijd wel veel naar de wc, net of mijn spijsvertering snel is. Ik ben ook van mezelf best mager, maar niet schrooi oid.

  Kan dat misselijke gevoel ook van de honger zijn? Het zit me dan net niet lekker en de honger gaat niet altijd weg.

  Hoef ik me geen zorgen te maken? Ik probeer sinds een week zoveel mogelijk (geraffineerde) suikers te vermijden en zo gezond mogelijk te eten.

  Reactie
  #4

  "Vanmorgen weer havermout gegeten. Vanmiddag geen lunch gehad dus heb net 2 broodjes met gebakken ei gegeten." Te weinig gegeten en als je dan eet is het ook vet eten
  Zorg dat je voldoende eet en drinkt. Zorg voor licht verteerbare voeding.

  Reactie
Reageer op: Diarree geen koorts
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief