wat nu?

 • #1

  Voor mijn gevoel zit ik met een groter probleem dan mijn dokter mij verteld.

  Half december kreeg ik last van vermoeidheid. Daarbij kreeg ik hoofdpijn en slapeloze nachten, en soms nachten dat ik alleen maar nachtmerries had. Ook veel nek/schouderklachten waardoor ik niet kon slapen.

  Begin februari eindelijk maar eens naar de dokter gegaan die mij ten eerste beledigde en kwetste met wat persoonlijke dingen. Ten tweede zei hij dat mijn klachten geheel psygisch waren. Ik geloofde zijn diagnose deels. Ik had het vermoeden dat er meer was.

  Ben toen naar een chiropractor geweest voor een test waaruit bleek dat mijn spieren onder een te hoge spanning stond. Had alleen geen zin om het te laten kraken. Ben kort daarna naar een acepunctuurkliniek gegaan. Ik kreeg meer rust, kon vaster slapen (nog wel last van dromen) en de nek/schouderklachten verdwenen.

  Tot ik een maand geleden ineens dikker werd en momenteel dus met een opgezwollen buik zit (lijkt alsof ik 4 maanden zwanger ben) 11 kg ben aangekomen en veel pijn in de onderbuik(een klacht waar ik ook al vaker mee zit).

  Via deze kliniek kon ik een algehele gezondheidstest doen omdat ik niet op mijn eigen dokter kon rekenen. Hieruit bleek dat mijn darm en leverfunctie achteruit zijn gegaan, ik overgevoelig ben voor lactose en gluten en dan mijn lichaam geen afvalstoffen verwerkt en voedingsstoffen opneemt. Ook heb ik ernstig natriumtekort.

  Gister was de pijn in mijn buik zo hevig dat ik naar de weekenddokter ben geweest. Hij zei:obstipatie. Ik vermelde hem van de test en mijn overgevoeligheid voor gluten en lactose. Hij keek al heel raar en naar mijn idee had hij geen vertrouwen in een oosterse gezondheidstest. Hij schreef mij wel een laxeermiddel voor.

  Toen ik thuiskwam en de gebruiksaanwijzing las, kwam ik erachter dat deze laxeermiddel voornamelijk uit lactose bestaat. Hij heeft dus niet naar mij geluisterd of hij denkt dat de gezondheidstest gewoon niet klopt. Als hij denkt dat het niet klopt, waarom onderzoekt hij mij zelf dan niet?

  waarom word ik tot nu toe door geen enkele (westerse) dokter onderzocht of doorverwezen? Ik weet dat er meer aan de hand is. Maar ze willen niet naar mij luister of mij helpen.

  Dat laxeermiddel durf ik niet te nemen, in plaats daarvan neem ik maar extra pruimensap van roosvisee wat laxerend werkt. Ik ben bang dat mijn lichaam er binnenkort echt mee kapt gezien de weinige voedingstoffen die nog in mijn lichaam zitten en de vele gifstoffen...

  Wie weet wat ik verder nog kan doen??

  Reageer
Reageer op: wat nu?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief