En nu?

  • #1

    Dag allen,

    Ik weet niet goed waar te beginnen. De dagen, weken, maanden en inmiddels zijn een worsteling. Ik doe de dingen die gebeuren moeten, werk en heb zelfs een gezin, maar het kost ongelooflijk veel moeite om de dingen enigszins draaiend te houden te houden. In fysieke zin voel me al jaren raar. Ik ervaar een drukkend zwaar soort deksel over mijn hoofd. Het voelt zwaar en zorgt voor een vreemd soort mist om me heen en afwezig gevoel. Ik voel me ver van alles vandaan. Daarnaast voel ik me chronisch moe, slap en ervaar ik enorme concententratieproblemen. Ik ben zeer gefocust op al die rare, fysieke klachten, het maakt dat ik elke seconde er bewust van ben. Ik heb een zeer sterke neiging mijn wereld zo klein en overzichtelijk mogelijk te maken. Ik voel me onbegrepen, een zeur en dit is niet de kant die ik graag van mezelf laat zien. Ik kreeg de klachten jaren terug en ondanks diverse trajecten heb ik nooit verlichting gevoeld. Ik heb diverse vormen van psychotherapie gevolgd, vrij intensief, EMDR gehad, diverse medicatie uitgeprobeerd, yoga gevolgd, accupunctuur en ik probeer ondanks alles met regelmaat te sporten, goed te letten op mijn ritme en mijn eten. Het lijkt allemaal tevergeefs en ik voel me uitzichtloos. Alles kost me moeite, heb interesses verloren; het maken van plezier lukt niet. Ik verlang enorm naar wat verlichting, maar ik heb het idee de mogelijkheden te hebben uitgeput. Ik vind de dagen zeer zwaar en ondanks lieve mensen om me heen worstel ik me door de dagen heen, zoekend naar momenten waarop ik even alleen ben en een beetje kan toegeven zonder gezien te worden. Als ik naar de huisarts ga, beland ik ongetwijfeld weer in een reeds bewandeld pad. Het idee dat er geen verlichting komt, de fysieke klachten niet verminderen, evenals de zwaarte maakt me bang voor de toekomst. Ik voel me vrij uitzichtsloos…, het is even een uiting van frustratie, onbegrip en bangigheid denk ik. Misschien dat iemand zich er in herkend....

    Reageer
    #2

    Misschien een overgevoeligheid ontwikkeld voor de tegenwoordig(alom) draadloze communicatievelden net als vele andere mensen over de hele wereld. Neem eens een kijkje op sosstraling.nl en vergelijk jouw klachten eens. Veranderen de klachten in intensiteit en verschillen zij nog weleens gedurende de dag of nacht? Ervaar je weleens het gevoel van opluchting alsof er een enorme druk van het lichaam af gaat? Ervaar je een "opbouw"  in het hoofd die naarmate de dag vordert, erger worden? Lijk je de klachten overal mee te nemen? Worden zij erger als jij je onder veel mensen bevind of op bepaalde plekken het zeer intens wordt, terwijl er dan weinig mensen in de buurt kunnen zijn? Op dat ogenblik voel je je dan heel zenuwachtig worden en weet je niet waar je moet kijken of wat je moet doen op dat moment? Een nerveus gevoel, alsof adrenaline door je lichaam pompt 24 uur per dag waardoor je maar geen moment kan relaxen ook al doe je helemaal niets al zit je op de bank met een kop thee.

    Steken, tintelingen, spierzwakte, geheugenproblemem, druk in het hoofd, voornamelijk bij de slapen of bij de ogen, gevoel van adhd op momenten, rusteloosheid, slapeloosheid, druk op het hart, hitteaanvallen in het gezicht maar dat niet warm aanvoelt alsof het onder de huid opwarmt, alles voelt onecht alsof het een groot schilderij is en alles maar hetzelfde aanvoelt zonder dat er wat binnen komt waardoor je wereld heel klein lijkt, heb je veel moeite met woorden en zinnen formuleren, lijkt de woorden pas te verschijnen als je ze spreekt? Als dit je bekend voor komt is het mogelijk dat je net als ik, mijn moeder en vele anderen overgevoelig bent geworden voor de hoog frequente electro-magnetische velden, met name de draadloze communicatie velden van bijvoorbeeld wifi, 3g, 4g, etc. Ze hebben een mooie naam maar het zijn radio- en microgolven, zoals die in je magnetron werken. Wifi is in feite magnetron straling het gebruikt zelfs dezelfde frequentie, namelijk 2,45ghz. Alleen gebruikt de magnetron meer vermogen.

     

    Worden mensen hier ziek door? De wetenschap zegt niet onder een bepaalde blootstelling, maar zodra het lichaam opwarmt dan wel. Andere wetenschappers weerspreken deze stelling want zij zijn van mening dat er al biologische effecten optreden ver onder de limieten. Daar worden nu steeds meer mensen helaas van bewust doordat zij nu 24 uur per dag klachten ervaren doordat het lichaam in een soort overlevingsmodus gaat en die klachten samen gaan met stressklachten en hyperventilatieklachten. De bijnier ervaart echt stress door de straling, dus het lichaam raakt uitgeput.

     

    Reageer
Reageer op: En nu?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief