Misselijk zonder overgeven

  • #1

    ik ben nu al voor de 3e dag misselijk. Het lijkt steeds erger te worden. Mijn zoontje heeft 3 dagen geleden overgegeven, dus denk ik aan buikgriep. Ik heb ook wat last van diarree.

    Mijn vraag is, is het mogelijk dat misselijkheid bij buikgriep zo lang duurt voordat ik ga overgeven? Of zal het hierbij blijven als de misselijkheid al zo lang duurt? Ben een beetje huiverig aangezien ik morgen op (vlieg)vakantie ga.

    (Ps geen zwangerschapsrisico)

    Reageer
    #2

    Je hoeft niet per se te braken bij een buikgriep.
    Zou het misschien kunnen dat je veel stress spanningen hebt i.v.m. de aanstaande reis? Gebruik in ieder geval een diarreeremmer, want je wilt in het vliegtuig niet voortdurend naar de WC rennen. dat kan wat onrust in het vliegtuig veroorzaken, omdat mensen niet besmet willen worden .
    Kijk voor meer tips:
    https://buikgriep.eu/met-buikgriep-op-vakantie/

    Reageer
    #3

    Uiteraard zijn er wel enkele spanningen voor de reis, maar niet extreem dat ik er stress van heb. Ik ben alleen bang dat ik nog moet overgeven en dat het op het verkeerde moment komt, vandaar mijn vraag. Het lijkt me dat het lichaam het meteen kwijt wil als het er via de bovenkant uitkomt toch? Of kan het zo zijn dat het er alsnog zo voor kiest?

    Reageer
    #4

    Dat is wen vraag die ik zo helaas ook niet kan beantwoorden

    Reageer
Reageer op: Misselijk zonder overgeven


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief