Waterige diarree..

 • #1

  hallo,

   

  2 maanden terug heb ik een risico gehad.

  daar heb ik chlamydia aan over gehouden, ik dacht eerst instantie dat ik blaasontsteking had, dus voor ik een soa test heb gedaan, had ik antibiotica gekregen voor de blaas ontsteking, erg veel pillen per dag. Klachten gingen niet weg, daarna heb ik een soa test gedaan en was ik positief voor chlamydia, daar weer 2 antibiotica pillen voor gekregen..klachten weg.

  sinds die tijd heb ik waterige diarree.. wel vaker 2 of 3x dat ik per dag naar de wc moet, maar het meeste s morgens als ik opsta, ik was een tijdje in paniek omdat ik dacht dat samen met het nachtzweten en vermoeidheid dat dit hiv kon zijn, ben ik 4 weken erna gaan testen, negatief voor de zekerheid nog eens op week 7, nog eens negatief.. nu zit ik op week 10 en het enige wat me bij gebleven is diarree, ik heb voor de rest nooit darm problemen gehad en daarom dat ik af en toe denk dat het misschien toch hiv is.. kan iemand mij misschien meer vertellen hierover? En wat het mogelijk is?

   

  bedankt,

  Rick

   

  Reactie
  #2

  Dat heeft toch niks met HIV te maken.... dat zal toch echt een probleem van je darmen zijn. Wellicht door de angst/stress

  Reactie
  #3

  thanks voor de snelle reactie Tandor,

  kan je je darm beschadigen door angst/stress? Dat had ik namelijk wel heel erg. Alleen begrijp ik niet dat ik al 2 maanden last ervan heb.. gaat zoiets vanzelf over? Of is er een medicatie hiervoor nodig? Sorry zit met zoveel vragen.. heb mijn ontlasting ook laten checken ben aan het wachten op antwoord daarvoor..

   

   

  Reactie
  #4

  Je darmen beschadigen er niet door maar kunnen wel klachten geven

  Reactie
Reageer op: Waterige diarree..
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief