Hoest 4 tot 6 weken

  • #1

    't is begonnen bij normaal ziek zijn ( koorts ) en wat slecht voelen over het algemeen, daarna wat keelpijn en dan is de hoest er , heb dit nu al 5 jaar, elk jaar komt het terug , ik rook niet, nooit gedaan ook. En als ik hoest komt het door de kriebel in mijn keel, maar geregeld is het precies alsof iets in mijn keel raar geluid maakt, precies een hond die weent , bizar. heel vervelend ook voor mensen rondom mij , die denken " hoe komt het dat jij zo raar hoest ? ". Kan iemand mij helpen ? mijn bloed is al op alle allergieën getest en niks gevonden. Hoest duurt gemiddeld 6 weken. Voor een niet-roker is dat wel heel raar.

    Antibiotica helpt niet , alleen parracodeïne om de hoest wat te doen verminderen helpt iets of wat maar niet altijd.

    Wat is dit voor een ambetante hoest ? Moet ik naar een keelarts gaan ofzo ? Ben dit echt meer dan moe , 5 jaar aan een stuk 1 keer in een jaar 6 weken aan 1 stuk heftig hoesten is niet te doen.

    Reageer
    #2

    Ben je ook wel eens bij de longarts geweest?

    Reageer
Reageer op: Hoest 4 tot 6 weken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief