Pijn bij het inademen.

  • #1

    Hey

    Om te weten ik rook al 2 jaar. En gisteren toen ik wakker werd, had ik een stekende pijn gelijk aan men luchtpijp, bij de longen. Ik ben bij de dokter geweest en hij dacht dat het door men astma en allergie kwam. Hij heeft mij een puffer voorgeschreven. Ik heb die puffer gebruikt maar na het gebruiken van die puffer werd de pijn erger en erger, het was niet meer verdraamzaam.

    Ik kon me niet zitten of liggen, de pijn bleef maar. De pijn is gelijk op men luchtpijp tussen de longen. Vandaag is dit verminderd maar bijvoorbeeld bij een kleine inspanning zoals de trap opgaan of wandelen, krijg ik nog meer pijn. Ik heb al gemerkt als ik mijn ademhaling onder controle hou en rustig aandoe dat deze pijn ver weg is.

    Zou ik nog keer naar een andere dokter gaan of is dit echt uitsluitend door te roken en iets met men longblaasjes dat ze springen. (heb daar al iets van gehoord)

    Reageer
    #2

    [quote]en hij dacht dat het door men astma en allergie kwam.[/quote]Het is natuurlijk niet verstandig om dan te roken.
    Maar als de klachten door het pufje erger worden ga dan wel terug naar je huisarts.

    Reageer
Reageer op: Pijn bij het inademen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief