aspiratie-pneumonie

 • #1

  Kan dit ontstaan nadat er bij verslijking van thee gehoest moest worden maar dit onderdrukt is? Symptomen zijn het gevoel alsof er water in de keel zit en lichte druk op de borst.

  Reageer
  #2

  Ga dan naar de huisarts als je denkt dat er iets mis is.

  Zoiets krijg je toch niet als je je verslikt in een slok thee.... en als je van verslikking moet hoesten kun je die onmogelijk onderdrukken als er vocht in je luchtpijp of longen terecht is gekomen

  Reageer
  #3

  Nou ik zat dus in een meeting en het was erg stil. Toen moest ik dus flink hoesten maar heb ik het zoveel mogelijk geprobeerd in te houden. Ik heb zachtjes gehoest terwijl ik het gevoel had dat ik echt flink moest hoesten.

  Achteraf baalde ik dat ik het heb ingehouden aangezien het natuurlijk een functie heeft. En ben ik nu toch wel bang voor late verstikking of een longontsteking...

  Reageer
  #4

  Dat had ik in het andere topic al gelezen. Je bent er vanaf 11.25 uur mee bezig. Als je daar toch zo bezorgd over bent, dan begrijp ik niet dat je vandaag niet met je huisarts hebt gebeld ipv op een forum te blijven vragen waar niemand naar je longen kan luisteren.

  Reageer
  #5

  Bedankt voor uw reactie! Ik ga morgen gelijk even bellen. Maar zou het mogelijk kunnen zijn als je het verhaal zo leest? En is het gevoel van warm water in de keel een symptoom?

  Reageer
  #6

  Ik acht het onwaarschijnlijk.
  Dat gevoel zal een irritatie of een verbranding zijn

  Reageer
Reageer op: aspiratie-pneumonie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief