pijn bij ademen op zijkant borst

  • #1

    Ik heb al 35 jaar last met pijnen op 1 borst de linker bij koud en warm weer wordt dit erger, leef al jaren met de dood in ogen foto's en bezoeken aan de huisarts leveren gewoon niks op.

    Het is begonnen met pillen die de borstvoeding gingen stoppen daarna heb ik mij uitgerekt en toen is er iets gesprongen.

    Zeker twee keer per jaar denk je dat je een dodelijke pijnscheut krijg, net alsof je voor een brug staat en hij gaat niet dicht. Het is geen onzin, ik leef ermee, maar wil niet sporten gaat hierdoor nooit sporten, omdat ik bang ben, dat het verkeerd afloop.

    Ik leef er maar mee, maar dit moet echt serieus bekeken worden, want zo is het ook geen leven. Er zijn ergere dingen, maar dit kan verkeerd aflopen, vooral ademen vind ik erg vervelend. durf niet diep te ademen, want dan doet het weer pijn.

    Ik denk zelf een kou-warmte spier, maar het kan misschien ook mijn hartspier zijn of iets in die geest, maar ik ben geen dokter.

    Ik heb wel teveel klierweefsel, maar dit kan het toch niet zijn?

    Misschien schud ik nu de artsen echt wakker.

    groet, mieke

     

     

    Reageer
Reageer op: pijn bij ademen op zijkant borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief