Hoesten af en toe steek long

  • #1

    Hallo,

    Sinds 3 weken ben ik aardig aan het hoesten. Heb even het gevoel gehad dat het minder werd, maar helaas was dit van korte duur. Op zich hoest ik niet heel veel maar vooral in rust na inspanning en vooral als ik op bed lig. Ik heb anderhalve wakker gelegen en hooguit 3 uurtjes per nacht geslapen, nu wil het wel weer wat beter. Ik hoest wel iets slijm (varieert van 'gewoon' slijm tot erg dik. Ook heb ik soms zonder aanleiding steek (van enkele seconden) net onder mijn ribben aan de linkerkant.

    Aanstaande dinsdag belt mijn internist nog hierover omdat ik hypothyreoïdie heb en sinds kort medicatie. Ik had hem gebeld omdat ik dacht aan een bijwerking, aangezien ik de eerste dagen ook keelpijn had toen ik begon met medicatie. Nu hoest ik alleen nog dus denk dat het er los van staat.

    Heeft iemand een idee wat dit kan zijn? Zelf heb ik zitten denken aan een longontsteking, maar ik heb geen koorts...

    Reageer
    #2

    Toevoeging: De laatste 3 dagen heb ik het gevoel dat er meer slijm vast komt te zitten en ik krijg het moeilijk omhoog. Ik was begonnen met noscapect om de hoest te onderdrukken (ik had toen weinig slijm dus kon geen kwaad dacht ik) maar sinds ik het slik voelt mijn hoest erger aan dan voorheen.

    Reageer
    #3

    Het is moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Ga dus even naar de huisarts met de klachten en laat je longen en luchtwegen even controleren.

    Reageer
Reageer op: Hoesten af en toe steek long


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief