lolliestokje ingeslikt

  • #1

    Mijn zoon van 8 heeft op 28 februari een lolliestokje van Chubba Chub per ongeluk ingeslikt. Op dokters advies een aantal weken zijn ontlasting gecontroleerd. Na 6 weken mochten we hiermee ophouden omdat het stokje waarschijnlijk verteerd zou zijn. Er is nog een röntgenfoto van zijn buik gemaakt maar helaas daar was niks op te zien. Vandaag, 9 weken later, poept mijn zoon het stokje uit, het is nog steeds een wit stokje van 8,5 cm. Wij zijn heel blij dat hij er zonder veel problemen op natuurlijke wijze uitgekomen is.

    Reageer
    #2

    Nou, dat is dan gelukkig goed afgelopen.
    Je zou inderdaad verwachten dat het verteerd zou zijn.

    Reageer
    #3

    Mijn dochter heeft ook zo een lollystokje ingeslikt. Hier ging het precies hetzelfde. Vandaag precies 9 weken later heeft ze het stokje uitgepoept.

    Reageer
    #4

    Mijn zoon heeft een lolly ingeslikt en heeft het niet gehaald… Hij was gestikt in het stokje en kon niet meer ademen de ziekenwagen was te laat.

    Reageer
Reageer op: lolliestokje ingeslikt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief