Bed- en broekplassen 14 jarige

 • #1

  Wij hebben een dochter van 14 die een aantal keren per week in haar bed plast. Daarnaast plast ze ook iedere dag een aantal keer in haar broek. Ze draagt iedere dag en nacht een tena lady, die iedere keer helemaal vol is.
  Ze heeft fysiotherapie gehad. Maar die tips gebruikt ze om haar plas juist langer op te houden. Ze heeft vaak geen zin om naar de wc te gaan. Met als gevolg dat ze het in haar tena lady doet.
  Zelf krijg ik er steeds meer problemen mee. Misschien omdat zij het helemaal niet als een probleem ervaart. Ook niet dat ze zo onhygiënisch is. Als we er niet op letten liggen overal natte onderbroekjes. Want ze plast zoveel dat het dwars door de dikste tena lady gaat. En ook de vieze tena ladys laat ze overal liggen en een aantal lange, natte broeken per dag.
  Aangezien ze het niet als een probleem ervaart wil zeniet meer naar fysiotherapie, geen plaswekker, of iets anders. Heeft iemand tips voor mij hoe we hier het beste mee omgaan?

  Reactie
  #2

  Vreemd gedrag voor een 14 jarig meisje. Ik raad jullie aan om met je dochter naar een psycholoog te gaan. Er is meer aan de hand met jullie dochter. En dat lost een fysiotherapeut niet op.

  Reactie
  #3

  Hoihoii,

  Ik ben 13 jaar en ik heb gister op school en vorige week thuis ook een ongelukje gehad. Ik plaste gister op school toen ik naar de bus liep in mijn broek. Het was best een grote plas, mijn hele broek zat onder. Ik voelde me de hele dag al niet lekker (ben vorige week ziek geweest), zou het daar iets mee te maken kunnen hebben?

  Vorige week thuis had ik ook een ongelukje (2 in 1 nog wel😨) ik was vorige week ziek en lag thuis op de bank. Ik had al 2 dagen last van diarree, dus mijn moeder had mij thuis gelaten van school. Ik lag op de bank en toen ineens kwam er wat poep terecht in mijn broek. Ik wilde op staan om naar de wc te gaan en toen plaste ik ineens. Ik had helemaal geen aandrang. Normaal heb ik hier nooit last van.

  Na dat ongelukje van gister vind ik het heel raar. 2x al.

  Wat kan het zijn?

  Reactie
Reageer op: Bed- en broekplassen 14 jarige
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief