Baby of niet..

  • #1

    Hoi

    Ik wil een baby en mijn vriend ook, maar nu ben ik in 3 maanden tijd 2x weer opnieuw aan de pil gegaan, omdat hij het wou.. en omdat mm vriend zegt dat we moeten verhuizen naar een betere buurt/ van een app. Naar woning moet ik dit geloven of wilt hij toch geen kind? Hij is wisselend zegt de ene keer dat het kan en dan weer niet, ookal wilt hij het echt zegt ie

    Reageer
    #2

    Dat moet je aan je vriend vragen.....maar het lijkt erop dat hij nog niet zover is...

    Reageer
    #3

    Hoi Angelientje,

    Praat er eerst heel goed over met je vriend. Bekijk ook hoe je situatie is qua: woning, werk, inkomen en zeer zeker je relatie. Dit heb ik nl niet gedaan en mijn kids hebben wat te verduren gehad. (Ik was ook te jong en had de gelegenheid niet gekregen om daarover na te denken) Ik ben een goede moeder: kids zijn 18, 16 en 5 jaar. Wat ik mij realiseer: Je word moeder...VOOR HEEL JE LEVEN! Tot aan je dood. Ik ben 41 en mijn ouders staan nog steeds klaar voor mij. Moeder zijn is de zwaarste baan van je leven! Maar als je het goed doet, ook de waardevolste met super veel liefde en zorg van 2kanten:)

    Mijn advies: is je relatie goed:heeft hij respect voor je? Heb je redelijke inkomen en goede gezondheid? Heb je  zelfstandig onderdak en ruimte voor je kindje? Kun je opvang regelen?  Als alles Ja is: Ga ervoor! Als er iets NEE is, regel dat eerst!

    Ik hoop dat je wat met mijn advies doet:)

     

    Reageer
    #4

    Dat je van iemand anders aan de pil zou moeten klinkt niet goed. En dan nog kan hij een condoom gebruiken. Als de relatie goed is maakt de woonruimte minder uit.

    Reageer
Reageer op: Baby of niet..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief