voorhoofdsholte-ontsteking (antibiotica)

 • #1

  Op het moment heb ik een flinke voorhoofdsholte-ontsteking. Heb van de dokter een antibiotica-kuur (doxycycline) gekregen. Ben met de kuur al over de helft, maar het helpt tot nu toe helemaal niets. Heeft iemand ervaring met dit middel, of weet iemand wat ik verder kan doen om de pijn te verzachten.

  Reageer
  #2

  mijn advies is maak de kuur af want bij mij ging pas bij de laaste pil van doxycycline de pijn weg, veel stomen en neem ook ibuprofen tegen de pijn en het is ook nog is ontekings remmend. veel stomen en kamilethee drinken. Als de pijn echt ondraagelijk is gewoon de doktersasistent bellen. drink ook geen melk bij doxycycline want dan word de werking minder.
  hoop dat je er wat aan hebt
  met vriendelijke groet wouter

  Reageer
  #3

  Wouter, hartelijk dank voor je antwoord.

  Ook heb ik van de dokter een neusspray gekregen. Maar mijn neus voelt niet als verstopt, werkt deze neusspray dan toch. De verstopping zit volgens mij hoger.

  Moet er voor het verdwijnen van de voorhoofdsholte ontsteking veel snot loskomen, of kan een voorhoofdsholte ontsteking ook over gaan zonder veel te snuiten. Ik ben nl. helemaal niet verkouden of zo. Wel vele weken verkouden geweest voordat ik de voorhoofdsholte ontsteking kreeg.

  Reageer
  #4

  Ook ik heb veel last van voorhoofdsholtenontsteking. Ik heb bij een ontsteking ook last van weinig snot. Ik hoef bijna niet te snuiten terwijl iedereen denkt dat ik de hele dag met een zakdoek loop. Vorig jaar heb ik een Rhinohorn gekocht. Dat is een soort gietertje waarmee je je holten schoonspoelt met zout water. Dit helpt erg goed. Het is wel een rare gewaarwording. Je laat het zoute water in het ene neusgat erin lopen en het komt er in je andere neusgat weer uit. Zo worden je holten schoon gespoeld. Het is niet altijd prettig

  Reageer
Reageer op: voorhoofdsholte-ontsteking (antibiotica)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief