Voorhoofdsholteontsteking?

  • #1

    Ik heb nu al meer dan 10 weken pijn in mijn voorhoofd, boven het rechteroog. De pijn komt op in de loop van de dag en neemt begin avond weer af. De ene dag is het erger dan de andere. De pijn trekt vaak ook wat door naar achterhoofd. Ik ben niet verkouden, wel slijm achter in de keel.
    Antibioticum leek even te helpen, maar de hoofdpijn kwam weer terug. Ik gebruik wel neusspray van de huisarts. Het doet geen pijn bij bukken, wel als ik op voorhoofd klop. Ik ben doorverwezen naar kno, maar de wachttijd is bijna 6 weken. Ik vraag me af of dit wel sinusitus is of toch iets anders?

    Reageer
    #2

    Daar kan niemand zo zonder enig onderzoek antwoord op geven. Je zult dus nog even geduld moeten hebben. Je kunt wel regelmatig even bellen met de poli KNO om te kijken of er wellicht toch eerder een afspraak beschikbaar is

    Reageer
    #3

    Dat doe ik al, maar het schijnt heel druk te zijn. Ik spoel ook met zout water en zo'n kannetje. Vraag me echter af of dat wel echt goed is als holte flink verstopt is.

    Reageer
    #4

    Stomen zou wellicht beter werken dan spoelen

    Reageer
Reageer op: Voorhoofdsholteontsteking?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief