korstjes

 • #1

  Heb sinds een tijdje korstjes in lijn neus. En vroeg me af of iemand wist hoe ik ervanaf kon komen. Bedoel kan goed ademen door mijn neus dat is het niet. Maar soms lijkt het of ik een puist ofzo in mijn neus heb en de dag erna zijn het allemaal korstjes en soms bloed het ook. Heeft iemand een idee? En elke morgen als ik wakker word dan hoest ik precies snot op hoe kan dat? En vandaar komt dat? Wat kan ik eraan doen?
  Groetjes
  Cien

  Reageer
  #2

  Er is een nieuw product op de markt en het heet Nasumel neuszalf. Dit is juist bedoeld voor korstjes en wondjes in de neus. Veel KNO artsen schrijven dit product al voor. Als een arts het voorschrijft wordt het volgens mij vergoed.

  Reageer
  #3

  ik ken dit middel, gebruik het zelf ook. werkt erg goed en wordt inderdaad gewoon vergoed op doktersrecept. ik heb vaker last van bloedneuzen en korstjes (door krabben). dit spul verzacht en zorgt ervoor dat ik minder hoef te krabben.

  Reageer
  #4

  Gebruik ook al jaren Nasumel neuszalf. Wordt helaas inmiddels volgens mij niet meer vergoed, maar ik heb inmiddels al allerlei andere zalfjes geprobeerd en niets werkt zo goed als dit. Dus dan betaal ik liever een paar centen extra, dan dat ik iets moet gebruiken dat niet goed helpt.

  Reageer
  #5

  NasuMel neuszalf ondersteunt de heling van wondjes en beschadigd slijmvlies in de neus en wordt door KNO artsen ingezet bij de behandeling en preventie van wondjes in de neus.

  Reageer
  #6

  waardeloos heb ik eindelijk een goede zalf nasumel gooien ze het uit het pakket.

  Reageer
  #7

  [i]Als een arts het voorschrijft wordt het volgens mij vergoed.[/i]

  Achmea Zilveren Kruis heeft het mij eenmaal vergoed en daarna niet meer. Aldi in Duitsland verkoopt een goede neuszalf van St Benedikt voor euro 2.79. Dat is 10% van de Nasumel prijs! Artsen zouden geen Nasumel meer moeten voorschrijven. De meeste medicijnen zijn in Duitsland goedkoper.

  Reageer
  #8

  Ik krijg ook bijna geen lucht, en moet de korstjes verwijderen met zelf bedachte hulpmiddelen. Dat gaat gepaard met bloedneuzen. Lig nachten wakker van lucht happen, helpt die nasumel dan? En kan je deze kopen dan? Heb altijd al last gehad van mijn neusje, al twee operaties gehad. Wil geen derde, wie weet raadt?
  Monique.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Afblijven van die korstjes, daar maak je het alleen maar erger mee. Korstjes zijn het natuurlijke verband van het lichaam, en als je dat eraf trekt gaat de wond weer open. Geduld, die kortsjes lossen vanzelf op als de neus genezen is. Dat kan even duren maar dan zou het goed moeten komen.

  Reageer
  #10

  Lastig, Ik heb het zelf helaas ook, ik gebruik geen troep voor mijn nues,
  het moet uit zich zelf helen , Gewoon je neus even negeren en het komt vanzelf weer goed

  Reageer
Reageer op: korstjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief