toxoplasmose en gezwolle klieren

  • #1

    Hallo

    Ik ben een man van 24 jaar en heb sinds vorig jaar (okt 2010) gezwollen klieren in oksel beide kanten (2 van ong. 1,5 cm en 2 van <1cm) een klier in de nek, deze zit er volgens mij al jaren (<1 cm) en in mn lies beide kanten ook klein en rond de 1-2 cm.

    De bobbeltjes zijn hard en soms worden ze zachter, ze zijn rond tot ovaal en doen soms zeer (pijnlijke steken) en soms niet.

    In het begin deden ze heel erg zeer en nu niet meer, heel soms voel ik nog wel eens een pijn scheut. Soms worden ze hard en soms zacht.

    Vorig jaar is er toxoplasmose geconstanteerd via bloedonderzoek, verder waren er geen aparte waarden.

    De laatste tijd voel ik me moe en misselijk, dit zou ook van rsi kunnen komen want heb soms na het computeren veel last van mn armen.

    Zijn er meerdere mensen die zo lang met toxoplasmose rond lopen? en hebben jullie dezelfde symptomen, of zou er toch nog iets anders achter kunnen zitten?

    Deze zomer had ik vrij wel geen last, de klieren waren zacht en was ook niet moe. Nu ik weer met de studie ben begonnen voel ik me weer moe.

    Bedankt voor jullie antwoord.

    Reageer
Reageer op: toxoplasmose en gezwolle klieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief