Oor/kaak/hoofdpijn

  • #1

    Hallo,

    Gisterochtend kreeg ik last in het gebied van mijn linkerkaak en oor. Het voelt hier erg gevoelig aan. Ondertussen is dat verslechterd. Mijn kaak kan niet goed dicht (als ik dit wel probeer doet dit erg pijn), mijn oorschelp is zeer gevoelig als ik hieraan kom, en dit alles gaat gepaard met een scherpe hoofdpijn, dat in mijn voorhoofd en achter mijn oog bevindt - ook aan de linkerkant van mijn hoofd. Eigenlijk kun je wel zeggen dat de hele linkerkant van mijn hoofd pijn doet.

    Ik heb dit eerder gehad (misschien in meerdere mate, maar dezelfde klachten), opvallend was dat dit juist aan de rechterzijde was. In deze gevallen was dit binnen een aantal dagen weer over.

    Ik weet niet goed wat hier gaande is en hoop dat jullie wat informatieve verlichting kunnen scheppen. Ik maak me dan ook geen zorgen dat er iets erg mis is, maar ik vraag me wel af wat het zou kunnen zijn.

    Met vriendelijke groet,
    Patrick

    Reageer
    #2

    wordt het ook dik?
    kan het de bof zijn?

    als je het maandag nog hebt , overleg dan even met de huisarts.,
    beterschap, Brenda

    Reageer
Reageer op: Oor/kaak/hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief