Oorpijn / hoofdpijn / kaakpijn

 • #1

  Sinds 4 weken last van sluimerende oorpijn waarvan ik de herkomst niet goed kan bepalen. Soms voel ik het meer in mijn linker kaak of rond mijn slaap.

  Echter, als ik met een wattenstaafje zachtjes mijn linkeroor reinig en voorzichtig het trommelvlies aantik, klinkt het alsof er veel druk op zit. Rechts klinkt dit veel minder gespannen.

  Ik hoor wel prima door mijn linkeroor, maar de sluimerende pijn is vervelend. Dokter zegt neusspray gebruiken, lijkt vooralsnog niet te helpen na een week.

  Reageer
  #2

  "Echter, als ik met een wattenstaafje zachtjes mijn linkeroor reinig en voorzichtig het trommelvlies aantik, klinkt het alsof er veel druk op zit. Rechts klinkt dit veel minder gespannen." Je moet niet raar opkijken als je problemen met je oren gaat krijgen als je dit doet. Wattenstaafjes zijn sowieso ontzettend slecht voor je oren omdat je daarmee oorsmeer aandrukt. En als je te ver in je oor gaat zoals jij doet, kun je het trommelvlies zelfs beschadigen. Ga met de klacht naar de huisarts en laat naar ja oor kijken

  Reageer
Reageer op: Oorpijn / hoofdpijn / kaakpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief