Pijn bij oren uitspuiten, advies?

  • #1

    Ik heb vorige week mijn oren uit laten spuiten door een stagiaire omdat mijn rechter oor helemaal dicht zat en ik er doof mee was. De stagiaire zei dat mijn linker oor ook flink wat oorsmeer had dus behandelde ze beide oren. Bij het ene oor moest ze wel 20 keer spuiten omdat het behoorlijk verstopt zat. Bij het andere oor (mijn goede oor) deed het behoorlijk pijn. Na zo'n 5 keer spuiten werd ik er duizelig van en stopte ze. Nu bijna een week later (ik moet over een aantal dagen terug omdat ze het andere oor niet helemaal uit kon spuiten door de duizeligheid) en als ik bijvoorbeeld met een keukenpapiertje mijn oor in ga om het droog te maken doet het al vreselijk veel pijn. Ik vraag me af of dit kan komen door beschadiging van eventueel het uitspuiten, of misschien dat het een beschadiging is van iets anders? Ze had namelijk niets gezegd toen ze in mijn oren keek. Ik heb namelijk alleen last als het aangeraakt wordt. Nu vraag ik me af of ik dit pijnlijke oor uberhaupt wel uit mag laten spuiten, of ik misschien ermee moet wachten. Wat is het handigst?

    Reageer
    #2

    Je moet er in ieder geval mee naar de huisarts, maar uitspuiten is dan geen goed idee.

    Reageer
    #3

    Stel de huisarts kan niets vinden maar mijn oor doet nog wel pijn van binnen, mag het uitspuiten dan wel door gaan of liever niet?

    Reageer
    #4

    Dat is dus een vraag voor een arts en die zijn hier niet. De huisarts zal echt wel weten wat hij/zij doet. En je anders naar een kno arts verwijzen

    Reageer
    #5

    Beter niet met oorpijn

    Reageer
    #6

    Ik ben Woensdag gegaan na het in olien van mijn oor en het oorpropje kwam er meteen en pijnloos uit, volgens haar waren beide oren nu helemaal schoon. Ze zag verder geen beschadigingen. Dokter dacht dat het kwam omdat het de vorige keer droog was en dat het misschien vast zat op een lastige of oncomfortabele plek. Alleen nu, bijna 2 dagen later word ik wakker met een soort oor suis en een dof achter gevoel (niet perse doof of zo), alleen als ik praat of als iemand anders praat of ik een geluid hoor dan hoor ik een soort piepje. Kan dit zijn omdat ik mijn oren heb laten uitspuiten of misschien word ik verkouden. Mijn oren zijn nog nooit zo open geweest als nu dus kan zijn dat ik dingen misschien anders ervaar nu.

    Reageer
    #7

    Op zich is dat niet zo raar na uitspuiten. Dat zou ook snel weer over moeten gaan

    Reageer
Reageer op: Pijn bij oren uitspuiten, advies?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief