Terugkerende KNO klachten

  • #1

    Hallo allen,

    Ik schrijf dit bericht naar aanleiding van mijn gezondheidsdossier. Al heel mijn leven kamp ik met keelpijnen, droogneusslijmvlies, korsten, bloedneuzen, prikkelhoest. Dit is in bepaalde periodes en afgelopen jaren was het altijd in de winter. Het vreemde is, wanneer ik vervolgens richting het buitenland ging Engeland, Spanje noem het maar op waren mijn klachten binnen 24 uur verdwenen. Ik heb toen gekozen voor een neusschelpverkleining door middel van Celon Therapie. Operatie is geslaagd, heb hierdoor jaren lang geen last meer gehad van de klachten.

    Tot letterlijk vorige week, het enige is nog dat ik een neustussenschot moet laten rechtzetten maar dan is het toch echt alles wat ik heb gedaan. Nu merk ik gewoon het heeft 100% te maken met de lucht kwaliteit in Nederland. En ik wil eigenlijk met gelijkgestemde mensen die graag hun ervaringen ook willen delen of misschien zelfs dezelfde klachten hebben als ik. Wat doen jullie zelf aan dit soort klachten en zijn er mensen met goede resultaten qua alternatieve zorgen ?

    Ik zelf ben op dit moment bezig met zouttherapie en gebruik nu producten van Capsinol. Morgen krijg ik Dos Medical Zout oplossing binnen met Xylitol in de hoop dat dat verlichting geeft. Maar ik hoop hiermee een kring te creëren aangezien heel veel KNO artsen je doorverwijzen naar gebruik maar huis tuin en keuken middelen.

    Reageer
Reageer op: Terugkerende KNO klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief