Langdurige klachten

 • #1

  Hallo,

  De afgelopen maanden heb ik veel last gehad van keel neus en oor gebied. Na 4 oorontstekingen ben ik doorverwezen naar de kno. Hier was niet echt iets bijzonders te zien. Wel kreeg ik het advies om mijn neus te spoelen aangezien ik veel en vaak last heb van een verstopte/droge neus, vol gevoel in neus/hoofd en hooikoorts.

  Het neusspoelen helpt, maar nu ben ik weer voor de zoveelste keer verkouden. Sochtends snuit ik veel donker geel snot. De rest van de dag is dit gewoon transparant. Ik heb met vlagen weer keelpijn en heb vooral weer veel hoofdpijn. Ik spoel mijn neus, ik neem hooikoorts tabletten en probeer zoveel mogelijk water te drinken. Echter word ik wel moedeloos ervan. Elke maand heb ik wel last van keel, neus en/of oren. Doordat de kno niets bijzonders zag in deze gebieden, vraag ik me af of ik nog eens aan de bel moet trekken of niet?

  Reageer
  #2

  Nog een toevoeging. Mijn oren zijn bij de kno wel schoon gezogen, omdat ik smalle gehoorgangen heb en hierdoor snel ophoping van oorsmeer heb. Het gaatje in jet trommelvlies daarentegen was zo goed als dicht gegroeid.

  Reageer
  #3

  Het zou toch van de allergie kunnen zijn... bespreek het met je huisarts

  Reageer
Reageer op: Langdurige klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief