Tandpijn na neusoperatie

 • #1

  3 weken geleden heb ik een tussenschot correctie gehad en een neusschelpverkleining.
  Sinds die tijd heb ik veel last van zere tanden. Volgens de tandarts heeft waarschijnlijk een zenuw een tik gehad en moet ik wachten of het vanzelf overgaat. Ik vraag me af of iemand dezelfde operatie heeft gehad met dit probleem.
  Alvast bedankt.

  Reageer
  #2

  Waar in je mond voel je de pijn? Boven of onder en links of rechts?

  Reageer
  #3

  Zo'n beetje alle tanden. Het is niet constant maar met vlagen.

  Reageer
  #4

  Ja, ik kan mij dan inderdaad wel voorstellen dat het allemaal wat tot rust moet komen. besef dat er flink in je gesneden is en dat deze flinke wond tijd nodig heeft om te helen.
  Probeer gewone gezonde dingen te doen, fruit eten (vitamine c), af en toe in de zon (vitamine D), goed te bewegen (wandelen, fietsen) en voldoende te rusten. Hiermee ondersteun je de wondgenezing. Dan verwacht ik dat het misschien nog wel even duurt maar uiteindelijk allemaal wel goed komt.

  Geduld is een schone zaak!

  Beterschap.

  Reageer
  #5

  hai!!
  het is al even geleden dat je je bericth erop zette, maar ik heb nu net vorige week diezelfde operatie gehad. zelfde probleem.
  ontzettend veel pijn aan me tanden!
  vanmiddag naar tandarts.

  vroeg me even af of het bij jou inmiddels over is?
  en met je neus? is dat al geheeld?
  hopelijk hoor ik van je!

  Reageer
  #6

  Hoi,

  De tandpijn is inmiddels weg. Bleek waarschijnlijk te komen door kaakspieren die overbelast ofzo waren. Dus dat gaat vast goed komen! Ben nu 9 weken verder en bleek een infectie te hebben die ook inmiddels in mn keel zat. Nu antibiotica gekregen. Ik zou gewoon goed blijven spoelen en zodra je een hele vieze lucht gaat ruiken (kennelijk niet bij iedereen)even teruggaan. Ik ben er te lang mee blijven lopen zodat de boel nu flink ontstoken is.
  Begrijp dat het bij iedereen compleet anders verloopt, heb ook gehoord dat mensen na 2 weken nergens meer last van hebben. In mij geval zal t een week of 10 gaan duren, maar hoe dan ook alles komt goed! Beterschap!

  Reageer
  #7

  Fijn! Dat is dus goed nieuws. Ik ben benieuwd naar het verdere verloop. Ik hoop dat anderen iets aan jouw ervaring kunnen hebben?

  Reageer
  #8

  hallo,

  Heb ook een operatie aan de neus ondergaan en idd heb ook ontzettend last van tandpijn.Word er zelfs 's nachts wakker van.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Nou ik heb dezelfde operatie gehad, en jawel ook tandpijn rechtsonderkaak ...
  Idd met vlagen, net of een soort koude op zit, ontstoken is of zo.

  Afwachten of tandartsbezoek ?

  Reageer
  #10

  Als het de bovenkaak was geweest en de sinussen behandeld waren dan zou ik wel even contat opnemen met de behandelend arts. In dit geval kan een zenuw wat geïrriteerd zijn, maar als het goed is trekt dit wel weer weg als je herstelt van de ingreep. Mocht de pijn ondraaglijk zijn, trek dan natuurlijk wel aan de bel, en als je twijfelt, neem dan ook het zekere voor het onzekere.

  Reageer
  #11

  Ben 3 mnd verder na neusschotoperatie en neusschelpen en heb nog last van mijn tanden hoe lang heb jij hier last van gehad?

  Reageer
  #12

  Heb eergisteren ook septumcorrectie gehad en nu ook bhoorlijke tandpijn. Allle tanden voel ik.. Zit nu nog met tampons in neus. Mogen er maandag uit! Hoop dat tandpijn dan ook overgaat! Gisteren was niet leuk, wist me geen raad met mezelf! Veel druk op voorhoofd. Die tampons ben ik nu wel enigzins gewend maar sinds vanmorgen dus ook tandpijn dr bij..

  Reageer
  #13

  Ik ben dus zo blij dat ik lees dat meer mensne hetzelfde probleem hebben, ik heb gister ook een septumcorrectie en een neuschelp verkleining gehad, enorm veel last van mn tanden (voornamelijk boven en dat mn hoektanden) het voelt aan als een vorm van geirriteerd tandvlees of zoiets dergelijks.

  Maandag de tampons eruit en dan maar even vragen aan de KNO arts wat hier het beste tegen te doen is. voornamelijk vitamines en geen druk bouwen.

  Reageer
  #14

  Ik heb er ook last van .Ik ben afgelopen woensdag ge-opereerd aan m'n tussenschot en sinds dien doen m'n 2 grote voortanden (boven) zeer .Paracetamol werkt niet mits ik er 3 tegelijk neem .M'n rechtse neusgat voelt redelijk goed en daar komt nu ook lucht door ,links prikt en zit nog potje dicht .Ik hoop dat het allemaal los loopt en goed komt (met iedereen) Groetjes ,Martin

  Reageer
  #15

  İk ben 3 dagen geleden geopereerd aan me neusschelpen en ik heb vreselijk last van me tanden. WAT EEN PİJN HEB İK. İk kan nauwelijks kauwen !!

  Reageer
Reageer op: Tandpijn na neusoperatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief