Help , keel , oor en neus..:'(

 • #1

  Hallo!:)

  Ik heb een vraag: Ik heb hooikoorts , maar goed daar heb ik oogdruppels voor gekregen en neusspray , Ik ben van de een op andere dag last gaan krijgen van mijn keel , veel pijn bij het slikken van eten opgezwollen klieren en mijn oor klaptte ineens dicht ( je moet denken als je je neus dichthoud en dan praat ) zo'n geluid heb ik aan een kant.

  Mijn oor doet gewoon harstikke zeer! En mijn keel is zo rauw en doet zo zeer en de rechterklieren zijn helemaal opgezwollen zelfs mijn tanden doen zeer..

  Ik heb van woensdag t/m vrijdagmiddag koorts gehad.. hele tijd zweten en onrustig in je vel zitten.

  Ik ben normaal nooit ziek , en ik baal hier zo van! Kan iemand mij helpen / tips / suggestie's? want ik word zooo moe..:( O ja en heb een paar keer naar de wc gemoeten als je snapt wat ik bedoel.

  Alvast bedankt!

  Groetjes,danielle

  Reactie
  #2

  Tja, dar kun je niet zoveel aan doen. Dit is gewoon een kwestie van uitzieken.

  Een keelvirusje is heel vervelend maar kan totaal geen kwaad.

  Reactie
  #3

  Keelpijn wordt meestal door een verkoudheidsvirus veroorzaakt. Het virus nestelt zich in het slijmvlies van de neus en keel en veroorzaakt daar een ontsteking. Dit gaat vaak samen met verkoudheid en hoesten.

  Keelpijn kan ook ontstaan door een bacterie. Meestal is dit een bacterie met de naam streptokok. Een keelontsteking met de streptokok wordt ook wel angina genoemd.

  Keelpijn kan ook ontstaan door irritatie van de keel: bijvoorbeeld door verkeerd stemgebruik (schreeuwen, zingen, veel praten), veel schrapen van de keel, droge of verontreinigde lucht, en roken. Irritatie van de keel kan ook heesheid veroorzaken.

  Lees verder in de patientenbrief van het Nederlands Huisartsen Genootschap:

  http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/PBR6a.htm

  Reactie
Reageer op: Help , keel , oor en neus..:'(
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief