Duizelig maar niemand weet wat het is

 • #1

  Ik heb al sinds ik heel klein was regelmatig last van duizeligheid. Mijn moeder heeft mij verteld dat toen ik 3 was ik zelfs al een keer zei: Alles draait. Ik heb last van verschillende soorten duizeligheid, de huisarts weet ook niet wat het is.

  De eerste soort is dat als ik opsta ik constant duizelig word. Een keer viel ik daardoor zelfs flauw van de trap af. Ik ga nu elke keer op de grond zitten als dat gebeurt. Volgens de huisarts hebben heel veel meiden van mijn leeftijd daar last van.

  De tweede is dat ik soms ineens last heb van duizeligheid bij bepaalde bewegingen. Dan kan ik een week lang niet omhoog, naar beneden en naar achteren kijken want anders word ik duizelig. Ook kan ik dan in bed niet liggen draaien omdat ik elke keer als ik op mijn zij ga liggen duizelig word. Maar na een paar seconden trekt dat weer weg.

  De derde is dat nooit bij gym mee kan doen met dingen zoals koprollen handstanden en radslagen. Ik maakte een keer een handstand op school toen ik nog dacht dat ik alleen duizelig werd van koprollen, maar dat was dus ook bij een handstand. Daarna was ik de hele dag duizelig. Vergelijk het met als een vlogger die gaat rennen. De camera gaat dan de hele tijd op en neer. Dat had ik dus elke keer als ik een stap zette(mijn beeld schommelde op en neer).

  De vierde en de laatste is dat ik ineens bijvoorbeeld in bed een keer omdraai en dat dan alles begint te draaien. zodra ik met mijn hoofd tegen de muur zit en niet beweeg zakt het weer, maar als ik maar iets mijn hoofd beweeg komt het weer helemaal terug.

  De eerste heb ik dag in dag uit, elke keer als ik opsta. De tweede heb ik een paar keer in het jaar een paar weken lang (2 tot 3 weken en dan is het ineens weg) De derde heb ik bijna nooit omdat ik er voor zorg dat ik niet meedoe aan alles waar ik dat bij zou kunnen krijgen(en dat is best wel veel). De vierde is best wel onvoorspelbaar maar die duurt vaak niet meer dan een avond en dan is het weer over. Dat komt ook maar heel af en toe.

  Weet iemand wat dit is? Ik zou heel graag weten wat het is en het mooiste zou zijn dat ik een oplossing had waardoor ik dus gewoon lekker met mijn vriendinnen mee kan dollen.

  Reageer
Reageer op: Duizelig maar niemand weet wat het is
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief