Verplaatsende irritatie in mijn keel

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb inmiddels al 6 weken last gehad van mijn keel. Ik ben hiervoor twee keer naar de huisarts geweest. Het is begonnen met een heel naar brokgevoel dat ik in het onderste gedeelte midden in mijn keel voelde. Vervolgens leek ik ook nog een ontsteking te hebben gehad in mijn mond en heb ik meerdere klachten ervaren, wat voornamelijk neerkwam op veel irritatie in mijn keel, met slikken, etc. Het deed verder geen pijn en ik had ook niet last van andere symptomen. De klachten focusten zich alleen op mijn keel.

    Beide keren dat ik naar de dokter ben geweest is er in mijn mond gekeken en leek het alsof ik enkel last had van een virus. Ik werd geadviseerd gewoon af te wachten en mocht het erger worden dan kon ik bloed laten prikken om te testen op Pfeiffer.

    Echter hebben de grootste problemen zich inderdaad vanzelf opgelost, maar blijf ik nog altijd zitten met een mindere mate van irritatie die zich de afgelopen twee weken amper heeft vermindert.

    Ik heb last van irritatie in mijn keel die zich dagelijks meerdere malen verplaatst, en dit is iets waar ik online bijna niks over kan vinden. Ik kan deze irritatie bijvoorbeeld aan de rechterkant van mijn keel en achterin mijn mond het vaakst voelen. Op dat moment kan ik met mijn hand ook op mijn keel drukken en voel ik daadwerkelijk iets ingedrukt worden. Maar dit kan zich ook naar de linkerkant verplaatsen en vervolgens voel ik rechts ook niets meer als ik met mijn hand druk op mijn keel. Dit indrukbaar iets verplaatst zich dan ook naar de linkerkant van mijn keel, en ik voel het aan de linkerkant van mijn mond. Verder kan het ook naar het midden van mijn keel verplaatsen. Dit voelt dan weer aan als druk op mijn keel die ik alleen onderaan voel maar niet in mijn mond.

    Ik merk ook op dat ik door veel te praten het gevoel erger maak. Eten kalmeert het gevoel tijdelijk. Ik word elke morgen ook wakker met een zeer droge mond.

    Als iemand me zou kunnen vertellen wat dit mogelijk kan zijn dan zou ik dit heel erg waarderen. Ik ben er niet zeker van of het op dit moment het waard is om de dokter nog een keer te bellen, aangezien ik verwacht met hetzelfde verhaal weer naar huis te worden gestuurd. Hartelijk bedankt.

     

    Reageer
Reageer op: Verplaatsende irritatie in mijn keel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief