bijwerkingen van neuspray, stoppen of niet?

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb van de dokter neusspray voorgeschreven gekregen (xylometazoline), omdat ik last heb van dichte oren. Ik hen voorgeschreven gekregen om het 7 dagen te gebruiken. Ik doe het 2 keer per dag. Ik ben nu bij dag 3 en de bewerkingen worden bij elke spray meer. Eerst had ik last van niks, toen hoofdpijn, misselijk en ik heb nu ook al 2 dagen last van krampen en pijn/brandend gevoel op de borst, die erger word na het sprayen. Ik proef de neusspray ook elke keer weer in mijn mond. Doe ik iets verkeerd of is het gewoon beter om ermee te stoppen?

    Reageer
    #2

    Dat komt waarschijnlijk niet door de neusspray.

    Behalve de misselijkheid, maar dat komt ook niet zo vaak voor. En die smaak in je mond komt omdat je neus gewoon open is.

    Hoelang zitten jouw oren al dicht?  Als dit nog niet zo lang is kan je het zonder proberen want dichte oren gaan bijna altijd vanzelf open.

    Reageer
    #3

    Neem contact op met je dokter

    Reageer
Reageer op: bijwerkingen van neuspray, stoppen of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief