wit speeksel en slechte smaak

  • #1

    Al lange tijd last van dik wit speeksel wat een slechte smaak meebrengt (geen slechte adem) plakt ook wat meer precies. Soms ook groen slijm erin vermengd en moeilijk dat slijm op te slikken.

    al dokter geweest maar zag niets abnormaal. Hij zei Pantomed 20 systematisch nemen.

    ook heb ik het meer als er bewust aan denk dan als ik bezig ben met andere zaken. Ze hebben ook wel al eens met zo speekselstaafje staal afgenomen en opgestuurd net als bloed. Niets

    Reageer
    #2

    Misschien erbij zeggen, ik tril al lange tijd en dokter wijdt dit aan lange stress en daarom ook de keel weerstaand afneemt en dit ermee te maken heeft.

    Reageer
    #3

    Het zou kunnen..misschien schraap je je keel te veel wanneer je er gefocust bent

    Reageer
    #4

    Wit speeksel wat is dat eigenlijk? Zijn dat dan bacterië?

    Reageer
    #5

    Het zou door een schimmelinfectie veroorzaakt kunnen worden,of door iets wat je eet of drinkt

    Reageer
    #6

    sjogren is het niet zegt de reumatoloog, speeksel wit, last bij randen tandvlees en geen smaak. Oren en neus zijn okay. Het is al 2maanden. Gebruik andere tandpasta drink geen aalcohol, eet geen paprika, tomaat, aubergine, brood e.d. er blijft weinig over.

    Wat te doen?

    Reageer
    #7

    Ik ben 19 en heb ik dit ook voor zolang ik me kan herinneren. Mijn speeksel is zegmaar alleen van dat schuim. Heb gedacht dat het misschien niet direct van iets verkeerd eten is maar juist van een bepaalde voedingsstoffen niet binnen krijgen. Of gewoon de manier waarop mijn tong slijm omzet. Nog niet naar de dokter geweest maar eerlijk gezegd maakt het me niet veel uit, dacht zoek alleen even op of er iets van te vinden is..

    Reageer
    #8

    ik  heb smorgens witte speeksel en de arts had al schimmeldrankje gegeven en daktarin gel maar dat helpt niet weet iemand wat voor medicijn er wel voor helpt en wat t is?

    mijn arts is nogal laks

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: wit speeksel en slechte smaak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief