Cyste op bal?

  • #1

    Goedemorgen,

    Sinds een aantal weken heb ik last van mijn linker teelbal. Zeurend gevoel die uitstraalt naar mijn zij en bovenbeen. Ik voel een knobbeltje op mijn bal, die er rechts niet zo zit als links.

    Ik voel wel echt dat het er niet hoort, maar het is niet echt heel hard en lijkt niet op de teelbal te zitten. Ik kan zegmaar in mijn balzak knijpen en dan zit ik tussen dat balletje en mijn teelbal. Verder voelt dat balletje hard maar ook wel zacht, een beetje als een gelballetje.

    Ik ga binnenkort even langs bij de huisarts, maar klopt het dat dit eigenlijk geen kanker zou kunnen zijn? Aangezien het niet op de teelbal zelf zit maar ergens tussen de bal en mijn balzak? (Misschien op de bijbal?)

    Reageer
    #2

    Zeer onwaarschijnlijk, Teelbalkanker zit in de bal niet bij de bal

    Reageer
    #3

    Bij mij voelt het als een hard knobbeltje die heel erg hard is en gevoelloos. Zit boven op mijn teelbal, in me balzak eigenlijk het is beweegbaar volgensmij.

    Reageer
    #4

    Zou kunnen

    Reageer
Reageer op: Cyste op bal?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief