Hevige pijn

  • #1

    Hallo, ik ben een meisje van 20 en ik heb sinds een week een ontzettend aanhoudende pijn in mijn rug en borst, normaal gesproken ben ik niet heel gevoelig voor pijn, maar deze pijn voelt 'anders' dan normaal.
    De pijn voelt als erge kramp en steken. Verder heb ik last van hevige vermoeidheid, duizeligheid en bij bepaald voedsel (zoals fruit, aardappels, etc.) heb ik veel moeite om het weg te krijgen. Het voelt namelijk alsof het blijft 'hangen' en het duurt even totdat het naar mijn maag is gezakt. Ook heb ik de afgelopen dagen plotseling last van de hik, terwijl ik eerder hier nooit last van had. De pijn zit bij de maagstreek en de pijn loopt in één rechte lijn naar achter. Ik ben gecontroleerd op hart, nieren en longen, geen diagnose, behalve een verhoogde hartslag en verlaagde bloeddruk. De spieren waren verder ook niet pijnlijk. De arts vermoedde verkramping van de slokdarm, waar ik medicijnen voor kreeg. Helaas hielpen deze niet.. Ik ben doorverwezen naar het ziekenhuis, maar de wachttijd is lang, ook al hebben ze er spoed achter gezet.. Ik weet niet wat ik moet doen en slik continu pijnstillers om de pijn een beetje dragelijk te houden. Weet iemand wat het kan zijn, misschien uit eigen ervaring? Of wat ik kan doen om de pijn te remmen, zware pijnstillers helpen nauwelijks.

    Bedankt alvast.

    Reageer
Reageer op: Hevige pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief