Angst

 • #1

  Hallo ik heb een vraag. Ik heb echt erge angst dat ik iets ernstigs heb.

  Afgelopen week kreeg ik keelpijn en hierbij had ik een bloedsmaak. De keelpijn is inmiddels weg. Wel heb ik jeukende oren. Eerst deden de oren pijn. Ook heb ik een paar dagen een klein beetje pijn gehad aan mijn linkerkaak.

  Nu is mijn angst dat ik al sinds de keelpijn die bloedsmaak heb. Elke keer als ik hoest heb ik een bloedsmaak in mijn mond. Soms hoest ik dikke groen/bruine klodders slijm en daar word ik misselijk van. Verder heb ik de laatste dagen wel een hoest prikkel en zit daar meestal geel slijm bij en soms stukjes slijm.

  Gister heb ik de neus gesnoten en zat er best wat bloed op mijn papier. Het hoesten blijft en vandaag heb ik ook eenmalig met het hoesten wat bloed opgehoest.

  Ik ben doodsbang. Ik ben 29.. ik wil nog niet dood

  Reageer
  #2

  Als je zo bang bent,ga dan naar je huisarts, ipv je vraag op een forum te stellen waar geen enkele arts is......

  Reageer
  #3

  Wauw Suus. De meeste mensen hier krijgen een normale reactie van iemand. Vind je dit een normale reactie? Als je geen normale reactie kan geven dan houd je commentaar a.u.b. voor je.

  Reageer
  #4

  Ja,ik vind dit een normale, realistische reactie.

  Als je je zorgen maakt over je gezondheid, dan ga je over het algemeen naar een dokter. En hier zijn geen artsen,dus begrijp ik niet waarom je een forum consulteert en niet je huisarts. En al waren er hier wel artsen,dan zouden die nog niet zonder onderzoek een diagnose kunnen stellen.

  Reageer
  #5

  Hoi Tessa,

  Wat vervelend..het klinkt als een flinke verkoudheid...
  Maar omdat je veel last heb van angst,is het beter om langs de huisarts te gaan...deze kan jouw onderzoeken....en overleg ook dat je zo angstig bent.....daar kun je hulp bij krijgen.....
  Door de angst ,krijg je vervelende gedachten.......en die gedachten los laten ,dat lukt niet door de angst....en daardoor kun je in een visuele cirkel terecht komen....en om dat te voorkomen ,is het goed om naar de huisarts te gaan

  Reageer
  #6

  Dankjewel Joy. Ik weet het maar ben zo ontzettend bang. Is ook niet normaal ik weet het.
  Dankjewel voor je reactie x

  Reageer
Reageer op: Angst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief