Angst voor longkanker

 • #1

  Beste,

  ik ben een vrouw van 30 jaar en ik heb sinds een week een spierpijn achtinge trekkende pijn aan de linkerkant tussen mijn schouderbladen, de pijn trekt door in mijn schouder, borstbeen en zelfs mijn linkerarm en hand. Het voelt als een spier die heel erg vast zit. Nu adem ik heel vaak door mijn borst waardoor ik soms kortademig wordt. De pijn is soms echt intens. Nu heb ik gegoogled en zag ik dat dit ook symptomen van longkanker kunnen zijn. Ik ben er bang.. is het waarschijnlijk dat dit longkanker is?

  Reageer
  #2

  Hey,

  In plaats van gelijk aan longkanker te denken, zou je ook even langs de fysio kunnen gaan om naar spieren te laten kijken. Grote kans dat die bevestigd dat het idd een spier is. En als hij/zij het niet vertrouwt, zal hij of zij je aanraden er mee naar de huisarts te gaan.

  Google gaat altijd van het ergste uit en kanker, of welke ziekte dan ook, is niet via een forum vast te stellen. Daar wordt je alleen maar ongeruster van.

  Bel straks even een fysio, dan heb je snel duidelijkheid. Dan kun je ook gelijk vragen naar oefeningen om je ademhaling beter te controleren, het klinkt of je hyperventileert.

  Groetjes Suzan

  Reageer
  #3

  Zoiets zoals kanker en eigenlijk elke ziekte is belangrijk maar dit gaan opzoeken op pc en dan soms de grootste onzin lezen vind ik verkeert ga naar de dokter laat u onderzoeken verlies geen tijd daardoor en ge weet onmiddellijk waar ge aan toe bent

  dat is belangrijk zo handelen snel en goed

   

  Reageer
Reageer op: Angst voor longkanker
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief