Botkanker?

 • #1

  Ik weet niet of ik hier goed ben, maar ik probeer het toch.

  Juni vorig jaar werd ik wakker met een mank rechterbeen. Ik dacht dat ik misschien kramp had gehad die nacht en het nog niet helemaal over was. In de loop van de dag werd het steeds erger, zelfs met mijn linker been. Ik kon niet eens meer lopen.
  Ik ging naar de dokter en die zei dat het met stres te maken had. ( Stres? k had bijna vakantie) Maarja. Na een dag of 2 was het voorbij en kon ik prima lopen.

  2 weken geleden werd ik weer wakker met een zeer rechter been. Ik ging gewoon werken, maar in de loop van de ochtend lukte het echt niet meer. Ik ging naar de dokter en gaf me een zware pijnstiller mee( Ben de naam even kwijt) De volgende dag ; er was niks aan de hand? Ik kon gewoon prima lopen.

  Nu werd ik gisterochtend 06.45 wakker met een gigantische kramp in mijn rechter( ja alweer rechter:P) kuit. Het deed zo pijn dat ik er zelfs van moet huilen, en dat gebeurd niet snel. Ik probeerde naar beneden te lopen, met veel pijn en moeite lukte dat.
  Ik sliep daarna verder en toen ik wakker werd dacht ik dat het voorbij was. Dus niet, ik zakte er helemaal doorheen.
  Gelijk naar de dokter gegaan en die liet me gelijk onderzoeken voor Tromboze. Dat was het niet. Nu, een dag later loop ik weer als een vogeltje. Mis ik hier iets? Er moet iets met me aan de hand zijn, dat is logisch.
  Ik denk, ik kijk ff rond op internet, toen ik uitkwam op een site over Botkanker.
  Iemand enig idee? Ik vind het nogal eng, aangezien ik nog erg jong ben.

  Sorry voor het lange verhaal.

  Groetjess

  Reageer
  #2

  je denkt toch echt niet dat je direkt kanker hebt?
  ga eens naar de site van KWF en dan zul je zien dat er heel wat andere klachten bij deze vreselijke ziekte horen, wees blij dat je niets hebt!

  Reageer
  #3

  Nou daarbij keek ik, en bijna alle klachten kloppen,
  Het is maar een mogelijkheid hoor, je hoeft me niet gelijk aan te vallen.

  Reageer
Reageer op: Botkanker?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief