VERPLAATST: bult onder oksel, kanker?

  • #1

    Ik heb op internet het een en ander erover gelezen en ik wil even mijn verhaal doen hier.
    Een paar maanden heb ik een bultje onder mijn oksel.
    Nou ben ik 2 weken ermee naar de huisarts gegaan en die vertelde me dat het een lymfeklier is die reageert op een ontsteking in mijn lichaam.
    Maar ik ben niet ziek ofzo, wel heb ik een maand geleden een week 3 rare plekken op me benen gehad, waarvan 1 dik werd, dat had ik ook verteld aan de huisarts, maar ben bang dat ik hem daardoor op een verkeert spoor heb gebracht.
    De bult onder mijn oksel zit er nu nog steeds en als ik zo op internet lees, hoort een dikke lymfeklier gevoelig te zijn, maar ik voel helemaal niets, geen pijn, geen irritatie nee niets.
    Verder ben ik in de 2 maanden tijd 2 kilo afgevallen, ok ik ben nu druk bezig met het verbouwen van me huis, maar de laatste anderhalf week ben ik wat meer gaan eten maar dat lijkt niet te helpen.
    Me beide opa’s zijn overleden aan darmkanker (de een was op dieet en dacht dat het gewichtsverlies daarvan kwam) dus ik wil het verlies aan gewicht niet 1,2,3 toeschrijven aan het meer actief bezig zijn.

    Maar goed, ik zit ondanks de diagnose er nog steeds mee dat het toch wat anders kan zijn (kwaadaardig gezwel) en heb voor donderdag een nieuwe afspraak gemaakt met de huisarts.

    Zijn er mensen die misschien weten wat het kan zijn? Of tips voor me 2e bezoek (voel me wat opgelaten om er weer heen te gaan) maar ik wil gewoon zeker weten dat het niets ernstigs is en wil eigenlijk een controle op kanker.

    Reageer
Reageer op: VERPLAATST: bult onder oksel, kanker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief