Aangebrande pitten

 • #1

  Hoi John,

  Ik haalde vandaag bij een broodjeszaak een broodje waar, achteraf bleek pijnboompitten op zaten. Ze waren in zijn geheel nog donkerder dan koffiebonen maar smaakte niet verbrandt.

  Toen ik vanavond thuis een salade maakte expres pitten heel lang in de pan gelaten en toen werden ze rondom ook zo donker tegen het zwarte aan.

  Ik ben onder behandeling van een angststoornis en maak me druk over het hele donkere omdat ik weet dat zoiets kankerverwekkend kan zijn. Krijg het niet uit mijn hoofd.

  Is dit gevaarlijk geweest?

  Reageer
  #2

  Je hebt een angststoornis, je maakt zelf pijnboompitten en laat die express lang in de pan zodat ze zwart worden en dan ga je zorgen maken of dat schadelijk is....
  Kun je me uitleggen waarom je dat dan doet?? Dat is dan toch zelf om problemen en angsten vragen als je je daar dan toch al zorgen om maakt.

  Het is verder niet schadelijk

  Reageer
Reageer op: Aangebrande pitten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief