Last van verstopping

"/> Last van verstopping - Medische Forum - Dokter.nl

Last van verstopping

 • #1

  Hallo, ik heb sinds 1 jaar geleden eeen soort bobeltje ontdekt onder mijn ribben linker kant, maar ik voel m alleen als ik staan en zitten, ik was ook bij de huisarts geweest en echo gedaan maar niks gevonden bij lever enzo, ik heb ook geen andere klachten alleen heb ik last van verstopping, niet altijd maar soms wel soms niet , ook voor dat ik deze bobeltje ontdekken , maar ik merkte dat nu mijn verstopping iets erger geworden maar als ik genoeg water drinken heb niet meer verstopping. Kan het zijn dat mijn verstopping iets te maken hebben met darm kanker? Of hoef ik hier mee iets te doen? Onderzoek enzo?

  Alvast bedankt.

  Reageer
  #2

  Nee niet met darmkanker maar met te weinig drinken !!! Je geeft dat zelf toch al aan. Met dit weertype moet je toch zeker 2 liter water per dag drinken. Dus gewon meer drinken en dagelijks een stuk fruit eten

  Reageer
  #3

  Ik zie ook soms bloed op mijn ontlasting, maar dit komt door scheurtjes in mijn anus door harde ontlasting/ heel veel pressen, of komt door andere reden?

  Reageer
  #4

  Je geeft toch ze al aan waardoor het komt???

  Reageer
  #5

  Nu is iets beter geworden, maar ik heb nogsteeds wel soms verstopping terwijl dat ik probeer nu voldoende water te drinken bijvoorbeeld vandaag had ik wel verstopping maar gisteren was gewoon normaal ,of soms moet ik elke dag naar de WC en soms 1 dag wel een dag niet !!

  Reageer
Reageer op: Last van verstopping
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif