ik ben bang dat ik een hersentumor heb

 • #1

  Sinds een week heb ik last van vage hoofdpijn soms zit het achter mijn oog soms bij mijn slaap soms aan de zijkant van mijn hoofd en aan de achterkant ook heb ik last van pijn bij de kaak. Ik ben ook een beetje vergeetachtig en een beetje suffig het zou kunnen dat het erger wordt omdat ik me heel erg druk maak. Ik ben al naar de dokter geweest die zei dat ik een virus had opgelopen op vakantie ik had namelijk ook last van diarree en buikpijn toch maak ik me nog steeds erg druk ik ben trouwens 15 jaar

  Reactie
  #2

  Waar maak je je dan druk over als de dokter heeft gezegd dat je een virus hebt opgelopen?
  Daar lijken de klachten toch ook het meest op? Zeker niet op een hersentumor

  Reactie
  #3

  Omdat ik gister ook een elektrisch schokje door mijn vinger kreeg

  Reactie
  #4

  Dat heeft toch niets met een hersentumor te maken. Dat zijn heel normale verschijnselen die iedereen wel eens heeft. Geen spoken zien waar er geen zijn.

  Reactie
  #5

  Beste tandor, ik weet dat ik me vaak veel zorgen maak om dit soort dingen maar ik vind het wel raar dat ik alleen hoofdpijn heb en verder niks anders op dit moment. Ik slaap verder uitstekend dan word ik wakker dan voel ik nog niks en dan ga ik naar beneden en ineens is de hoofdpijn er weer. Wat kan ik hier het best tegen doen?

  Reactie
  #6

  Je zou terug kunnen gaan naar je huisarts omdat de klachten blijven aanhouden. Op zich is het niet zo vreemd bij een virusinfectie dat de klachten wat langer aanhouden.

  Reactie
  #7

  Ga ik doen! Ik denk dat ik mezelf wel te druk maak maar ik vind het wel vreemd dat ik eigenlijk de hele dag hoofdpijn heb en niks werkt (stomen, paracetamol, neusspray)

  Reactie
  #8

  Als je bijvoorbeeld een bijholte ontsteking zou hebben kan het heel goed zijn dat je de hele dag hoofdpijn hebt en niets helpt. Daarom is het goed om terug te gaan naar je huisarts.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Beste tandor, ik ben naar de dokter geweest en ze heeft gezegd dat ik last heb van zenuwpijn dat verklaard ook die elektrische schokken ik ben doorverwezen naar de fysio!

  Reactie
  #10

  Goed dat je terug bent geweest naar je huisarts. Hopelijk gaat het dan snel beter als je bij de fysio bent geweest.

  Beterschap in ieder geval.

  Reactie
Reageer op: ik ben bang dat ik een hersentumor heb
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief