Hersentumor?

 • #1

  Hallo allemaal,

  ik ben 18 en heb een tijdje last van hoofdpijn, duizeligheid, minder scherp zien en ik hoor steeds een soort 'zoem' in mijn oren.. De dokter dacht dat het aan mijn nekspieren lag, maar volgens de fysio is er niks mis met mijn nekspieren. Nou ben ik bang dat het een hersentumor is. Wat denken jullie?

  Alle hulp is welkom!

  Reageer
  #2

  Je bent 18, waarom denk je dan aan een hersentumor? Komt dat voor in jouw familie?

  Groet Thijs

  Reageer
  #3

  Thijs,

  Voor zover ik weet komt het niet in mijn familie voor. Ik ben bang dat ik een hersentumor heb omdat ik deze klachten eigenlijk nergens anders aan kan relateren... Natuurlijk ben ik inderdaad nog maar 18, en is de kans niet supergroot. De fysio zij dat de nekspieren in orde waren en dat de klachten daar dus niet vandaan kwamen (zoals de huisarts dacht) verder heb ikhelemaal geen stress of drukte om mij heen, of andere medicijnen die de klachten zouden kunnen veroorzaken.

  Groet, Priya

  Reageer
  #4

  Een hersentumor is niet erfelijk dus de vraag van thijs maakt de ongerustheid niet minder. De leeftijd maakt voor een hersentumor ook niet uit , sterker nog een hersentumor komt juit het meest voor bij kinderen en jong volwassenen. Als ik je symtomen hoor en dan met name de duizeligheid en het wazig zien zou ik graag een mri scan willen van het voorste deel van de hersenen. Want wazig zien kan duiden op een tumor bij de opgzenuwen en daar wordt je met name in de ochtend misselijk van.. sterkte hoop dat het allemaal mee mag vallen en iets onschuldigs is.

  Reageer
Reageer op: Hersentumor?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief