Zijn dit symptomen van kanker?

  • #1

    Ik heb pas buikgriep gehad gedurende ongeveer een week. Daarbij had ik last van buikpijn, verminderde eetlust en diarree. Toen mijn buikgriep over begon te gaan had ik natuurlijk nog wel een paar keer diarree, maar de laatste twee keer was dit met een klein beetje bloed. Ook kreeg ik gisteren na het douchen opeens een beetje bloedsmaak in mijn mond vervolgens spuugde/tufte (niet zoals overgeven) ik een klein beetje speeksel uit wat een heel klein beetje vermengd was met bloed, maar dus echt een beetje oranje kleur had omdat het maar een heel klein beetje bloed was. Ook heb ik 2 best wel kleine wondjes die ik eerst nog niet had opgemerkt maar het zou ook goed kunnen dat dat twee opengekrabde muggen bultjes zijn aangezien ik dat wel vaker heb. Het ene wondje zit zegmaar op mijn huid boven het borstbeen en de andere ter hoogte van mijn schouders maar iets meer naar het midden.

    Reageer
    #2

    Dag ik15,
    Tja, wij zijn geen doktoren en kunnen zeker niet vanaf deze site zeggen of het al dan niet kanker is.
    Aangezien jouw problemen zich concentreren op het maag-darm stelsel (muggenbultjes daargelaten) zou ik naar de "gastroentérologue" de maag/darm specialist gaan en een coloscopie van je dikke darm en je maag laten maken.
    Maar ik weet niet hoe oud je bent; 15? In dat geval zou ik me nergens druk om maken.
    Groetjes, Har

    Reageer
Reageer op: Zijn dit symptomen van kanker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief