Frissuur/kanker??

 • #1

  Hallo,

  Mijn naam zegt het al, bang dat ik iets anders heb dan de gestelde diagnose. Dus ja, ik ben naar de dokter geweest. Drie maal. Sinds een jaar heb ik flink pijn bij de stoelgang. Dit gaat gepaard met bloed op het toiletpapier. Niet veel, wel vaak. Omdat ik eerder aambeien heb gehad, was dit de eerste conclusie. Zalf. Helpt niet. Weer terug. Andere zalf. Helpt niet. Terug, controle, dokter ziet een frissuur.

  Dus, wederom zalf. Deze slaat dit keer wel aan. Pijn verminderd en klachten verdwijnen. Nauwelijks nog bloedingen op papier zichtbaar. Totdat ik weer een verstopping heb. En sindsdien is het weer mis. Weer bloed en flinke pijn. En bloed. Telkens. Vierde keer naar dokter. Zonder te kijken verklaart deze dat de frissuur niet kan genezen doordat ontlasting te dik is. Dus heb ik sinds vandaag licht laxerende tabletten om ontlasting zacht te houden en wederom een tube.

  Wie heeft ervaring met een frissuur? Is dan ook een klein 'knobbeltje' voelbaar? Geneest dit zo verschrikkelijk langzaam? En waarom is het niks kwaadsaardig?

  Zo langzaam aan, weet ik het niet meer. En om nu iedere keer terug te gaan....sja, dat is niet het aard van het beestje. Overigens heb ik bij de ontlasting constant pijn aan één kant. En ondanks dat het afgenomen is, is het nog lang niet genezen. Dus, geduld bewaren??

  Reageer
Reageer op: Frissuur/kanker??
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief