Heel erg ongerust

"/> Heel erg ongerust - Medische Forum - Dokter.nl

Heel erg ongerust

 • #1

  Ik ben een meisje van 19, ik heb al een tijdje een temperatuur dat schommelt tussen de 37,4 en 37,8 ofzo. Ik heb hele vage klachten, vaak moe en had last van pijn op de borst. Spierpijn in soms rechterarm en soms linker arm, ook had ik lange tijd last van hoesten, malaise, nachtzweten (wat weer weg is), koude handen en klamme handen. Doof gevoel in voet wat ook minder is. En mijn rechter oor was een paar dagen dicht en hoorde ook mijn hartslag erin. Nu is dat weg en is ie weer open, wel heb ik een rechter gezwollen nek met klieren die af en toe pijn doen. Daar is naar gekeken tijdens een echo van mijn borst en daar kwam uit dat er maar een paar reactieve klieren waren maar nier zorgelijk. Ook zie ik soms vlekjes met dat oog en Ook voel ik me gewoon niet fit, een soort doof gevoel aan de rechter bovenkant en rechter oog sinds twee dagen. Daar heb ik soms ook lichte steken, heb aan dat oog ook een avond rode adertjes in het oogwit gehad maar dat is ook weer weg en komt soms weer lichtjes. Soms heb ik ook dat ik me moeilijk kan concentreren of niet goed op woorden kom of verkeerde gebruik. Afgelopen tijd heb ik in heel veel stress geleefd, omdat ik me zorgen maak om allerlei ziektes. ik heb een bloedonderzoek gehad die eigenlijk helemaal goed was. Ook had ik een x-thorax die ook helemaal goed was, nu heb ik alleen nog geen hersen scan gehad. Ik ben echt bang dat het hersentumor of MS is ofzo wat denken jullie.?? Help me

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Dit is de derde keer dat je dit zelfde topic plaatst,al 3x heb je van verschillende mensen het antwoord gekregen dat je klachten toch echt bij angst,stress en hyperventilatie passen.

  Als je zo bang bent voor enstige aandoeningen, kun je beter aan die angst gaan werken ipv steeds opnieuw bevestiging van je angst vermoedens vragen.
  Dus je huisarts een verwijzing naar een psycholoog vragen.

  Telkens weer hetzelfde topic opnieuw aanmaken tot er iemand reageert die een antwoord geeft wat jou wel aan staat,heeft echt geen zin.
  En volgens mij zijn dubbele topics ook niet toegestaan op het forum.

  Reageer
Reageer op: Heel erg ongerust
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif