Heel er bang

 • #1

  Ik ben bang dat ik ernstig ziek ben en dus Lymfklierkanker of Leukemie heb.

  Het begon midden Juli, 1 week voor mijn vakantie kreeg ik keelpijn en was heel er moe, naar de huisarts geweest en die zei dat het een keelontsteking kon zijn wat niet doorzet want ik had niet echt erge keelpijn. Na 3 dagen is dit gestopt.

  Toen na de vakantie begin augustus kreeg ik weer keelpijn dit keer iets erger en was ik wel minder vermoeid dan de vorige keer.

  Nu 2 weken terug heb ik sindsdien veel een bloedneus gehad steeds uit 1 neusgat, paar x als ik snuit. Maar ook al 2x lichtelijk als ik niks doe op bed plof of als ik gewoon op bed lig, het zijn niet langdurige bloedneuzen. Wel steeds uit hetzelfde neusgat.

  Nu voel ik me sinds vorige week Donderdag weer ziek ik ben erg moe, pijn in de nek hopelijk zijn mijn lymfklieren niet groot ik voel het zelf niet zal hier wel wel een foto plaatsen mocht er iets te zien zijn. Ook heb ik een rode plek in mijn keel zoals op de andere foto.

  Vrijdag had ik ook pijn rechtsonderin net boven de blinde darm die doorliep naar mijn rug, als ik op mijn rug duwde voelde ik het ook. Ook heb ik al paar weken vaak jeuk zonder uitslag.

  Ik ben na mijn werk weer begonnen met werk (deed ik voor de vakantie ook) Vorige week 55 uur en deze week 60 uur, ik ben 19 jaar en ben dus echt bang dat ik leukemie of iets van lymfklierkanker heb.

  Reageer
  #2

  Misschien werk je iets teveel.
  Ga met de klachten naar de huisarts

  Reageer
  #3

  Ik heb altijd zoveel gewerkt. Ik wil juist niet naar de huisarts gaan en dan tegen mijn ouders zeggen dat ik ga omdat ik denk dat ik Kanker heb haha.

  Mijn klachten zoals hierboven kan dit dus iets ernstig zijn? ๐Ÿ™

  Wel moet ik zeggen dat ik elke dag meestal tussen 1 en 2 uur ga slapen en dan om half 8 weer opsta om van 8-5 te gaan werken, maar dat doe ik al bijna 2 jaar dus lijkt me niet het probleem.

  Ook heb ik al dik 1 jaar geen fruit meer gegeten.

  Maar de bloedneus etc kan toch niet hier door komen?

  Reageer
  #4

  Ik denk niet dat het iets ernstigs is hoor.
  Zorg dat je voldoende slaapt, gezonder gaat eten en eet dagelijks fruit.
  50-60 uur per week werken is te veel.

  Reageer
  #5

  De bloedneuzen zijn ook niet erg dan? Of oan het zijn dat dat bloedvaatje na zolang nog niet dicht is. Want heb hij snuiten etc al snel bloedneus.

  Reageer
  #6

  Dat is idd een zwak bloedvaatje en daamee kun je wel even naar de huisarts gaan.

  Reageer
Reageer op: Heel er bang
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief